SzERep - Széchenyi István Egyetem Repozitóriuma

 

DisplayContent
Help Minimize Maximize
 

 

Súgó

 

Ajánlott felbontás : min. 1024x768
Ajánlott böngésző : Firefox (min. 2.0 ), Internet Explorer (min. 6.0)
 


A szolgáltatások jelentős része - beleértve a keresést, a böngészést, a dokumentumok megjelenítését - bárki számára szabadon elérhető, vagyis nem szükséges hozzá regisztráció.

 


Keresés


A weboldalon található dokumentumok között többféle szempont szerint kereshetünk. A menüpontot kiválasztása után megjelenő oldalon a mezőbe beírhatjuk a keresőszót és az Indítás (nagyító) gombra kattintva kezdődik el a megadott keresőszó szerinti leválogatás.

Ha további szempontot is szeretnénk megadni, akkor az ÖSSZETETT KERESÉS gombra kattintva tehetjük meg. Bővít ( + ) gomb megnyomásával újabb keresőmezőket jeleníthetünk meg. (A Szűkít ( - ) gombbal el is tüntethetjük a felesleges mezőket.) A keresőszavak beírása után az Indítás (nagyító) gombra kattintva kezdődik el a megadott szempontok szerinti leválogatás. Az Inditás gomb melletti mezőben beállíthatjuk, hogy egy találati oldalon hány dokumentum jelenjen meg. A találatok számát is megjelenítjük.

Az Új keresés gombbal kitörlődnek a korábban megadott szempontok és teljesen új keresést állíthatunk össze. A találatok megjelenítése alatt és fölött lapozó nyilakat láthatunk, illetve megadott oldalra ugorhatunk, ha túl hosszú a találati lista.

A találatok megjelenítése kétféle módon történhet, ezek között a dokumentumok fölötti két kis ikon segítségével válthatunk.

A találati listában a bélyegképre kattintva nagyobb méretben láthatjuk a kiválasztott dokumentumot a legfontosabb adatokkal együtt.


Böngészés

SzERep

Itt lehet böngészni az összes dokumentumtípus között.

  

Szűrőfeltételnél legördülő listából ki kell választani a típust (Könyv/Konferenciakötet, Folyóirat, PhD dolgozat, Folyóirat cikk... ) valamint, hogy mire szeretnénk keresni (Cím, DOI, Szerző neve...) az utolsó mezőbe beírhatjuk a keresőszót.

PhD – SzERep

Itt lehet böngészni a PhD dolgozatok között.

Szűrőfeltételnél legördülő listából ki kell választani, hogy mire szeretnénk keresni (Cím, Szerző neve...) az utolsó mezőbe beírhatjuk a keresőszót.

E-tananyag- SzERep

Itt lehet böngészni az elektronikus tananyagok között.

Szűrőfeltételnél legördülő listából ki kell választani, hogy mire szeretnénk keresni (Cím, Szerző neve...) az utolsó mezőbe beírhatjuk a keresőszót.

Elsősorban a Cím, Szerző neve és a Nyelv-et javasolt beállítani böngészési szempontnak, a keresés sikeressége érdekében.  A következő üres mezőbe a megfelelő keresőszót lehet beírni.

Szakdolgozat – SzERep

Itt lehet böngészni a Szakdolgozatok között.

Szűrőfeltételnél legördülő listából ki kell választani, hogy mire szeretnénk keresni (Cím, Szerző neve...) az utolsó mezőbe beírhatjuk a keresőszót.

Publikáció – SzERep

Itt lehet böngészni a PhD dolgozatokon és a Szakdolgozatokon és az E-tananyagokon kívül a többi dokumentumtípus között.

Szűrőfeltételnél legördülő listából ki kell választani a típust (Könyv/Konferenciakötet, Folyóirat, Folyóirat cikk... ) valamint, hogy mire szeretnénk keresni (Cím, DOI, Szerző neve...) az utolsó mezőbe beírhatjuk a keresőszót.

 

Hírek

A menüpontban az aktuális eseményekről, az új betöltésekről, a szolgáltatás fejlesztésével kapcsolatos információkról és egyéb újdonságokról olvashatunk.


Vendégkönyv

Itt várjuk látogatóink észrevételeit az oldallal kapcsolatban.


Fejléc

Magyar, angol, német, román nyelvű felületet választhatunk, illetve váltogathatjuk a betűméretet a kényelmesebb olvasás érdekében.


Lábléc

Az Impresszumot választva a létrehozók és a támogatók adatai jelennek meg.

A Kapcsolat gombra kattintva a kapcsolattartó adatai jelennek meg.

A Linkek gombra kattintva egy hasznos linkgyűjtemény jelenik meg.

 

Egyéb információ: szerep@sze.hu

Login Portlet
Minimize Maximize
 
Elrejt
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
FontResizer
Help Minimize Maximize
 
Locale Selector
Minimize Maximize
 

Impresszum | Adatvélmi nyilatkozat | Kapcsolat | Linkek
JaDoX 3.5 - Copyright © 2008 - 2012, Monguz Kft. Minden jog fenntartva.